Vereniging

Historie en ontstaan

Medio 2019 werden de eerste stappen gezet voor de politieke beweging Helder Lokaal. Een groep enthousiaste en betrokken inwoners zijn van mening dat er een stabiele lokale politieke partij moet komen. Die de verdere versplintering in de Helderse gemeenteraad moet tegengaan. En dicht bij de inwoners staat en blijft staan.

Op 5 mei 2020 werd het bestaan van Helders Geluid (toen onder de naam Helder Lokaal) wereldkundig gemaakt. Op 15 oktober 2020 volgde de officiële oprichting via de notaris en registratie bij de Kamer van Koophandel. ‘The neverending story’ van Helders Geluid is begonnen.

Helders Geluid richt haar pijlen op de gemeenteraadsverkiezingen die op woensdag 16 maart 2022 worden gehouden.

Ons beeldmerk

Helders Geluid heeft hart voor Den Helder, Julianadorp en Huisduinen. Het is dan ook logisch dat er een hart is verwerkt in ons beeldmerk. Tevens is er een geluidsgolf te zien, welke een helder geluid, waar we voor staan, symboliseert. De kleuren staan voor gemeente Den Helder (geel/rood), maar ook de dorpen Julianadorp (groen) en Huisduinen (blauw) zijn niet vergeten.

Onze slogan

Helders Geluid staat voor eerlijke politiek waarin iedereen meetelt. Daarbij is duidelijke communicatie naar elkaar enorm belangrijk. Niet voor niets staan wij met beide voeten in de klei, nuchter en helder(s).

Sluit je je ook aan bij de snelst groeiende politieke beweging?

Voor € 1,00 per maand ben je al supporter van (een) Helders Geluid!

Een Helder(s) geluid!

Helders Geluid

Den Helder, Julianadorp en Huisduinen
contact@heldersgeluid.nl