Nieuws

Helder Lokaal wijzigt naam in Helders Geluid

Politieke beweging Helder Lokaal zal de verkiezingen ingaan onder de naam Helders Geluid. Deze keuze is genomen om verwarring op het stembiljet te voorkomen.

,,Onze beweging staat voor nieuwe politiek. Een Helder(s) geluid is waar we voor staan. Het geluid van onze inwoners, met wie we met een frisse blikken naar de toekomst van onze gemeente willen kijken. En waar iedereen gehoord wordt.” laat voorzitter Robert Klein weten.

Politiek voor iedereen bereikbaar
Het bestuur van de jonge beweging laat daarnaast weten dat er inmiddels enkele inwoners hebben gereageerd om namens Helders Geluid kandidaat te zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen. ,,Politiek moet voor iedereen bereikbaar zijn. De gemeente zijn we namelijk met elkaar. We zijn daarom blij dat inwoners zich hebben aangemeld en zich achter onze plannen scharen. Iedereen moet namelijk de kans krijgen om zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraad.”

Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden voor 24 december door te mailen naar contact@heldersgeluid.nl of de vacature te bekijken www.heldersgeluid.nl/vacature. De laatste week van december wordt gebruikt om gesprekken te voeren met kandidaten.

Sluit je je ook aan bij de snelst groeiende politieke beweging?

Voor € 1,00 per maand ben je al supporter van Helder Lokaal!

Een Helder(s) geluid!

Helders Geluid

Den Helder, Julianadorp en Huisduinen
contact@heldersgeluid.nl