Nieuws

Kandidatenlijst Helders Geluid bekendgemaakt

Sterk team voert lijst nieuwe beweging

De leden van Helders Geluid hebben unaniem het voorstel van het bestuur overgenomen en de concept kandidatenlijst definitief gemaakt. Eerder werd al bekend gemaakt dat Robert Klein de lijstaanvoerder is van de nieuwe politieke beweging.

Gezien het huidige politieke landschap is er bewust gekozen om voor kwaliteit te gaan en niet voor kwantiteit. De partij kiest voor kandidaten-raadsleden die met een positieve blik willen werken aan de toekomst van onze gemeente. Helders Geluid gaat als team opereren samen met alle inwoners van onze mooie stad. De inwoner staat centraal bij Helders Geluid want de kiezer bepaalt uiteindelijk waar het om moet gaan.

Na de naam van de lijstaanvoerder zal Maarten van der Hout (40) zijn naam op plaats 2 van het stembiljet staan voor Helders Geluid. Maarten is werkzaam als marineofficier bij de logistieke dienst van de Koninklijke Marine. Heeft notarieel-recht gestudeerd en is afgestudeerd als Bachelor of Economics. In zijn vrije tijd is hij bestuurslid biodiversiteit bij de Imkersvereniging Den Helder.

Op plaats 3 staat de naam van Astrid Bollebakker (42). Astrid is afgestudeerd in de Pedagogische Wetenschappen en is werkzaam als gedragsdeskundige. Zij is ervan overtuigd dat we meer bereiken door naast elkaar te staan i.p.v. tegenover elkaar. Dat we voor elkaar iets willen doen i.p.v. voor onszelf. Momenteel is zij secretaris van de politieke beweging Helders Geluid.

Naomi de Boer (31) staat op plaats 4 van de kandidatenlijst. Zij is afgestudeerd in de communicatie en werkzaam als senior marketing analist. Net als Helders Geluid heeft zij de overtuiging dat iedereen meetelt. Haar motto is niet voor niets “Samen bereik je meer dan alleen”.

Helders Geluid wil meer aandacht voor de (breedte) sport. Een belangrijke pijler voor Ray Nolan (50) die op plaats 5 staat van de kandidatenlijst. Hij is werkzaam als zelfstandig ondernemer in de detailhandel. En in zijn vrije tijd actief als teambegeleider van Den Helder Maritiem O23.

“De inbreng van de inwoners die Helders Geluid uitdraagt” dat is wat Jan Pot (67) aanspreekt aan onze beweging. Hij is sinds kort weer terug op Helderse bodem na jaren voor zijn werk bij Defensie buiten de gemeentegrenzen te hebben gewerkt en gewoond.

Uwe Smit (77) heeft jaren in de vastgoed sector gewerkt, maar is inmiddels gepensioneerd. Hij is nog altijd actief binnen de wielersport en speelt nog fanatiek basgitaar in een bandje. Hij wil met Helders Geluid de inwoners weer een echte stem geven.

Lijstduwer voor Helders Geluid is Peter Reenders (72). De oud-opticien was jarenlang gemeenteraadslid. ,,Wij zijn een nieuwe beweging en met zijn ervaring kan hij ons attenderen op de valkuilen welke de gemeenteraad kent.” ,,Wij zien hem echt als een Meester Reenders.” sluit Klein af met een knipoog.

De nieuwe beweging wil zich de aankomende vier jaar onder andere inzetten om buurtreferenda waar te maken. Daarnaast is de filosofie van de vereniging om continu met de inwoner in gesprek te blijven. Inwoners kunnen ons laten weten wat belangrijk is, geef ons aan waar het om moet gaan. Laten wij samen onze mooie gemeente nog positiever op de kaart zetten. Bezoek onze website, spreek onze kandidaten aan, laat jouw mening of idee horen.

Kandidatenlijst Helders Geluid

1. Robert Klein

2. Maarten van der Hout

3. Astrid Bollebakker

4. Naomi de Boer

5. Ray Nolan

6. Jan Pot

7. Uwe Smit

8. Peter Reenders

kandidatenlijst

Sluit je je ook aan bij de snelst groeiende politieke beweging?

Voor € 1,00 per maand ben je al supporter van Helder Lokaal!

Een Helder(s) geluid!

Helders Geluid

Den Helder, Julianadorp en Huisduinen
contact@heldersgeluid.nl