Nieuws

Helders Geluid kiest voor Robert Klein als lijstaanvoerder

De leden van Helders Geluid zijn unaniem in hun keuze om Robert Klein aan te wijzen als lijstaanvoerder van het team dat Helders Geluid gaat vertegenwoordigt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

De nieuwe beweging wil zich de aankomende 4 jaar onder andere inzetten om buurtreferenda waar te maken, voor meer woningen en om meer parkeerplaatsen in de wijken te realiseren. Daarnaast is de filosofie van de vereniging om continu met de inwoner in gesprek te blijven.

Klein laat weten verheugt te zijn met zijn benoeming: ,,Bijzonder trots dat ik aanvoerder mag zijn van het team dat Helders Geluid gaat vertegenwoordigen. De inwoner moet weer centraal staan. Wij hebben de ambitie om, samen met de inwoners, onze mooie gemeente zorgeloos te kunnen overdragen aan de volgende generatie.”

Wie is Robert?

Robert is 32 jaar, vader van een zoon en woont in de Visbuurt. De geboren en getogen Nieuwedieper werkt voor een uitgeverij en is daarnaast zelfstandig ondernemer. In het verleden is hij in diverse besturen actief geweest.

Lijstaanvoerder Robert Klein van Helders Geluid

Sluit je je ook aan bij de snelst groeiende politieke beweging?

Voor € 1,00 per maand ben je al supporter van Helder Lokaal!

Een Helder(s) geluid!

Helders Geluid

Den Helder, Julianadorp en Huisduinen
contact@heldersgeluid.nl