Bestuur

Robert Klein

Voorzitter

Robert (1989) is werkzaam als grafisch vormgever bij een uitgeverij en is daarnaast zelfstandig ondernemer. Hij is enkele jaren bestuurslid geweest bij M.S.V. Zeemacht. Momenteel is hij binnen het verenigingsleven actief bij C.V. De Krabbetukkers en daar medeverantwoordelijk voor de communicatie.

Astrid Bollebakker

Secretaris

Astrid (1979) is werkzaam als gedragsdeskundige binnen de gehandicaptenzorg. Tevens is zij ontwikkelaar in opleidingen en docent in het middelbaar beroepsonderwijs. Zij is enige jaren voorzitter geweest van de oudercommissie van gastouderbureau Kop van Noord-Holland (SKDH).

Uwe Smit

Penningmeester

Uwe (1944) is weduwnaar. Momenteel is hij bestuurslid bij de Stichting Tour de Lasalle, woordvoerder voor de Stayersgroep Sportpaleis Alkmaar, organisator stayers- en dernywedstrijden en redacteur Regio Noordkop (alles pro deo). Gepensioneerd manager vastgoed bij institutionele beleggers.

Naomi de Boer

Bestuurslid communicatie

Naomi (1990) is fulltime creatief ondernemer als ontwerper met een voorliefde voor leder en in het kader van duurzaamheid. Na 12 jaar in het bedrijfsleven opent zij haar deuren van haar eigen creatieve atelier in de binnenstad. Iedere maand is zij bij de L.O.S. te horen waarbij zij de ontwikkelingen rondom de stad bespreekt.

Tijd voor een stabiele koers!

Directe invloed heb je door lid te worden. Samen bepalen we de partijkoers. Maar we houden vast aan onze filosofie: een democratie partij waarbij we in de gemeente directe invloed voor de inwoners willen. Geen lid worden? Maar wel ons steunen. Wordt dan supporter van (een) Helders Geluid.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen een financiƫle donatie te doen. Jij kiest.

Helders Geluid

Den Helder, Julianadorp en Huisduinen
contact@heldersgeluid.nl